Mi az a Biohacking

A jó alvás kritikus a nappali teljesítményed szempontjából. Ezért figyelj arra, hogyan tudsz jobban aludni!

Sokan úgy gondolják, hogy az egészség egyenlő a betegség hiányával. Tehát ha valaki nem beteg, akkor egészséges. Mi egészen másképp gondoljuk.

Akkor beszélhetünk valódi egészségről és teljes életről, ha a szervezetünk minden szempontból optimálisan működik.

A biohacking-ről nincs egy egységes meghatározás, sokféle összefüggésben használják. A biohacking az egészség és a teljesítmény optimalizálásának tudománya és művészete, a mérések, utánkövetések és a biológia optimalizálása révén.

Ha leegyszerűsítve szeretnénk fogalmazni, akkor a biohacking gyakorlatilag “csináld magad biológia”. Egy forradalmi irányzat, ami köré már egy olyan közösség épült ki, amelyben az egyének és a szervezetek a biológia és a környezettudomány eredményeit használják fel saját céljaikra.

A biohacking lehetővé teszi a modern technológiák alkalmazását a különböző kütyüktől kezdve a szenzorokig, hogy jobban ellenőrizhessük a környezetünket, optimalizáljuk szervezetünket vagy egyszerűsítsük az életünket.

A cél minden esetben az, hogy minél jobban megismerjük önmagunkat és saját testünk működését. Minél többet tudsz a saját testedről, annál jobb. Az információ ugyanis az optimalizálás alapja.

MIT CSINÁL EGY BIOHACKER?

Egy biohacker tevékenysége annyiban hasonló az informatika területén dolgozó hackerek munkájához, hogy ő is egy rendszer egészét vizsgálja. Ez esetben a rendszer az ő saját szervezete. A tudományos alapossággal elvégzett mérések alapján észlelt hibákat vagy eltéréseket a rendszer egészére gyakorolt hatása alapján határozza meg.

A biohacker célja, hogy hatékonyabb legyen a munkájában, gyorsabban gondolkozzon, optimalizálja az egészségét és magasabb minőségű életet éljen.

A lényeg, hogy megpróbálja megérteni biokémiailag a szervezete működését, majd folyamatokra bontani annak érdekében, hogy javítson fizikai és szellemi teljesítményén.

“Azon nem tudsz javítani, amit nem tudsz megmérni” – szól a biohackerek egyik alaptétele.

Ezért, akik ezen az úton elindulnak alvás- és fitneszfigyelő kiegészítőket viselnek, táplálékkiegészítőkkel optimalizálják a szervezetüket, este pedig kékfényszűrő-szemüveget viselnek, hogy a környezeti hatások ne zavarhassák a melatonintermelésüket és átalakítják a szervezetüket, hogy cukor helyett zsírt égessen.

A biohackerek célba veszik tehát a napi problémákat (például stressz, alvási nehézségek, fáradtság) és mindent megtesznek azok kijavítása érdekében, ezáltal növelve teljesítményüket és energiaszintjüket, megőrizve egészségüket, illetve jó közérzetüket.

Az egészség legyen mindenki számára hozzáférhető!

Elhivatottak vagyunk abban, hogy bárki számára elérhetővé tegyük az emberi életminőség javításának kutatásokkal igazolt eszközeit. Hiszünk abban, hogy a megfelelően optimalizált életet élő, egészségtudatos, nyitott és tudásvágyó emberek hozzájárulnak egy jobb jövő megteremtéséhez.

Alapelvünk a közösségi mentalitás, ami azt jelenti, hogy arra törekszünk, hogy az egészség mindenki számára hozzáférhető legyen.

SUPERHUMAN 12

Építsd fel önmagad legjobb verzióját 12 hét alatt!

Ebben a programban megkapsz minden segítséget ahhoz, hogy teljesen természetes módon, jobban kihasználhasd a benned rejlő maximális potenciált!