LÉGY TE IS VISZONTELADÓ!

Ha úgy érzed az általunk forgalmazott márkák, termékek beleilleszkednek a jelenlegi tevékenységedbe, vásárlóid számára is újdonságot és értéket adhat, továbbá szívesen lennél a viszonteladónk, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, írj nekünk az alábbi e-mail címre, kollégáink rövid időn belül felveszik a kapcsolatot: hello@upgradedyou.hu

PUHDISTAMO

EGESZSÉG - TELJESÍTMÉNY - ESZTÉTIKUM

A Puhdistamo Finnország első superfood márkája.

Vitaminjaik és táplálékkiegészítőik egytől egyig kiváló minőségűek, adalék- és töltőanyagmentesek, kizárólag bioaktív anyagokkal készülnek.

Ennek köszönhetően rendkívül hatékonyan képesek felszívódni, kizárólag a test számára hasznos, aktív összetevőket tartalmaznak.

BRAINEFFECT

FÓKUSZ ÉS KONCENTRÁCIÓ

Németország vezető body&mind food márkájaként a Braineffect célja, hogy támogassa az embereket a well-being, a belső erő és egyensúly felé vezető útjukon.

Termékeik természetesek, tudományosan megalapozottak, könnyen használhatóak és nem utolsó sorban rendkívül hatékonyak.

UPGRADEDYOU

FEJLESZD MAGAD EGY ÚJ SZINTRE!

Sajátmárkás termékeink segítenek, hogy önmagad legjobb formáját nyújthasd a hét minden napján. A minőségben nem kötünk kompromisszumot, kizárólag olyan termékeket fejlesztünk, amelyekben maximálisan hiszünk.

Hekkeld meg az életed, kerülj egyensúlyba, és légy önmagad legjobb verziója!

TRUEDARK

KÉKFÉNY-SZŰRŐ SZEMÜVEG

A TrueDark® visszavezet a természetes bioritmusodhoz!

A TrueDark szemüvegek segítségével átveheted az irányítást a fénykörnyezeted felett, visszanyerve ezáltal az összes energiát, amit a kékfény nap mint nap elvesz tőled.