Jobb közérzet

A boldogság attól függ, hogy alakítod az életed és mennyire éled ezt meg sikerként.

SZEROTONIN

A jó közérzetünkhöz hozzátartozik, hogy a neurotranszmittereink szinkronban vannak egymással. Ehhez nem csak a mozgás, étkezés, alvás, légzés és a többi biohacker életmódban ismert, mért és kontrollált terület segít minket, de maga a hála is, illetve a hála érzése.

A szerotonin nagyon fontos neurotranszmitter, amely stabilizálja a hangulatunkat, a jólét érzését adja nekünk és egyfajta boldogságot. Ez a hormon hatással van az egész testre,hiszen lehetővé teszi az agysejtek és más idegrendszeri sejtek közötti kommunikációt.

A szerotonin segíti az alvást, az étkezést és az emésztést is, és fontos, hogy a szerotonin képződéshez szükséges triptofán aminosav elégséges mennyiségben álljon rendelkezésre – ezért is fontos azt ezt elősegítő étkezés folytatása. Természetesen amikor háláról beszélünk akkor nem másról van szó, mint arról, hogy hálásak vagyunk azért amink van, amit elértünk, akik körülvesznek. A hála érzése már maga is emeli a szerotonin szintjét, és ez mindenkit megnyugvással tölt el. A hála hatására csökken a szorongás érzése, aktivizálódik a bolygóideg, melynek az emésztéstől a gyulladás csökkentéséig mindenre hatása van

A modern nyugati életvitelből adódó rohanás, versenyszemlélet sajnos nem kedvez a hálaadásnak, de érdemes naponta párszor 10 percet lassú légzéssel és hálaadással eltölteni, minden sejtünk meghálálja majd a törődést.

SUPERHUMAN 12

Építsd fel önmagad legjobb verzióját 12 hét alatt!

Ebben a programban megkapsz minden segítséget ahhoz, hogy teljesen természetes módon, jobban kihasználhasd a benned rejlő maximális potenciált!