Affiliate program

Az Upgradedyou Affiliate Programunk egy ajánlói partnerprogram, ahol jutalékot biztosítunk termékeinek ajánlásáért.

Ha találsz olyan termékeket a palettánkon, emelyeket szívesen használsz rendszeresen, jó tapasztalataid vannak velük, amit szívesen megosztanál másokkal és ezért szívesen ajánlanád a a saját közönségednek is, akkor egy kuponkód segítségével ezt megteheted és ennek eredményeképpen valaki megvásárolja a terméket a közönségedből, akkor a bevétel egy kis részét megkapod jutalék formájában.

Ez egy sokkal kényelmesebb és hatékonyabb módszer, mint ha értékesítőként dolgoznál valahol jutalékos rendszerben, ugyanis itt nem egy cégnél dolgozol, hanem valójában csak az oldalunkra irányítod a vásárlót, de nem veszel részt az értékesítés lebonyolításában. Ha a vásárlóid használják a kuponkódodat, kedvezményekhez jutnak és mi is könnyedén be nyomon tudjuk követni, hogy a vásárló általad érkezett az oldalunkra. Ezt egy erre a célra elkülönített keretből jutalmazzuk partnereinknek.

Partnerprogramban 3 szereplő van:

  1. Te + az online platformod (pl. weboldal), ahol elhelyezheted a kupon kódodat egy az oldalunkra irányító linkkel.
  2. A partner vállalat: Közvetlenül velünk dolgozol együtt, és ajánlod egy vagy több termékünket.
  3. Az ügyfelek, aki valójában a te közönséged tagjai. Ők a te egyedi kuponkódoddal vásárolnak a partneredtől terméket. Ezekkel a módszerekkel nyomonkövethető, hogy kik érkeztek a te ajánlásodra, és ez alapján kapsz jutalékot.

Ha jól alakítod ki az affiliate partnerkapcsolataidat, akkor valójában ez egy nyer-nyer-nyer helyzet lesz mindhárom szereplőnek:

  1. A közönséged tagjai az ajánlásodon keresztül olyan új termékeket, szolgáltatásokat, eszközöket ismerhetnek meg, melyek a segítségükre lehetnek egy magasabb életminőség elérésében és kedvezményekhez juthatnak.
  2. Az ajánlásodnak köszönhetően mi is olyan új ügyfelekhez juthatunk el, akiket nélküled nehezebben értünk volna el.
  3. Ha vásárlás történik, te ajánlóként jutalékot kapsz.

Ha szeretnél az Upgradedyou affiliate partnere lenni és megtudni az ezzel kapcsolatos részleteket, írj nekünk: hello@upgradedyou.hu